Η Alfa Romeo γράφει από την αρχή τους κανόνες στην κατηγορία των SUV με το νέο Stelvio

Η Alfa Romeo γράφει από την αρχή τους κανόνες στην κατηγορία των SUV με το νέο Stelvio

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, στο ιταλικό εστιατόριο Ιsolani, η παρουσίαση του νέου Alfa Romeo Stelvio. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν γιατί το Stelvio θεωρείται ορόσημο για την Alfa Romeo, η οποία εδώ και 107 χρόνια σχεδιάζει οχήματα ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας CiC Automasters Ltd, κ. Δονάτος Δήμου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το νέο Stelvio ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των SUV, βάζοντας την ασφάλεια σε πρώτη θέση και δίνοντας στον οδηγό του μια αξεπέραστη οδηγική απόλαυση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Το Alfa Romeo Stelvio ξεχωρίζει, αφού ανάμεσα σε άλλα διαθέτει ισχυρούς κινητήρες αλουμινίου, με κορυφαία στην κατηγορία του επιτάχυνση, σύστημα τετρακίνησης Q4 και τέλεια ισορροπία βάρους. Εγγυάται ασφάλεια πρώτης κατηγορίας, παρέχοντας στον οδηγό τρεις επιλογές οδήγησης μέσω του Alfa™ DNA, που μεταμορφώνουν πλήρως τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Με απίστευτη μαεστρία το Stelvio συνδυάζει ευρύχωρες επιφάνειες, εργονομική άνεση και αυθεντικό στιλ. Είναι εξοπλισμένο με όλη την γκάμα των κορυφαίων τεχνολογικών επιλογών, όπως Integrated Brake System (IBS), Autonomous Emergency Braking (AEB) με λειτουργία ανίχνευσης πεζών και κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης. Στον βασικό εξοπλισμό του διαθέτει Σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης (FCW) και Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (LDW), ενώ επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί μια ασφαλή και σταθερή ταχύτητα, ακόμα και στον πιο απότομα κατηφορικό δρόμο.

Το σύστημα Hill Descent Control (HDC) λειτουργεί αυτόνομα σε κάθε τροχό, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και ασφάλεια σε κάθε κατάσταση. Διαθέτει επίσης ευρεία και έγχρωμη οθόνη,

με 3D σύστημα πλοήγησης, με προηγμένη φωνητική αναγνώριση και πλήρη συμβατότητα με οποιαδήποτε συσκευή iOS ή Android.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μοναδικό Stelvio και να αισθανθούν την ασύγκριτη ιταλική προσέγγιση στον σχεδιασμό και την τεχνολογία του.