Ετοιμαστείτε - Έρχεται το Boyz Stuff Show 2019 στις 16-17 Νοεμβρίου στην Κρατική Έκθεση

Ετοιμαστείτε - Έρχεται το Boyz Stuff Show 2019 στις 16-17 Νοεμβρίου στην Κρατική Έκθεση

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης παίρνει ξανά μορφή το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία.

Όπως καθε Νοέμβριο εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια οι φίλοι του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έχουν την τιμητική τους. Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης παίρνει ξανά μορφή το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία.

Φέτος μαζί με το Boyz Stuff Show και την Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου η ομάδα της STS Events ετοίμασε κάτι καινούργιο. Μετά από πολλές προσπάθειες η 1η έκθεση Μοτοσικλέτας γίνεται πραγματικότητα και παίρνει τη θέση της σαν ένα κομμάτι της γιορτής μας.

439A1184

Ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό, το Boyz stuff Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση από όλες τις κατηγορίες εκθέσεων που διοργανώνεται στην Κύπρο.

Boyz Stuff Show

Αυτή η μοναδική έκθεση, προσελκύει εταιρείες και εκθέτες από διάφορες κατηγορίες, όπως εισαγωγείς ανταλλακτικών, εργαλείων, αξεσουάρ, λιπαντικών και ελαστικών, μηχανικούς, φανοποιούς, auto restorers, restylers, car clubs, εταιρείες από το χώρο του Motorsport και βέβαια γενικού ενδιαφέροντος εταιρείες με ανδρικά προϊόντα (ρολόγια, gadgets κλπ).

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα, κλασικά αυτοκίνητα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου

Με καινοτομίες έρχεται η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Boyz Stuff Show, στους χώρους της κρατικής έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Φέτος, το όλο σκηνικό θα επιμεληθούν, μαζί με την ομάδα του Boyz Stuff, τα παιδιά του Classic Car Cyprus. Έτσι, η απόφαση που λήφθηκε είναι πως ο χώρος των κλασικών θα θυμίζει… παλιές εποχές, μιας και η μουσική θα είναι 60s – 70s, ενώ θα υπάρχουν ταινίες από παλιές δεκαετίες που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες στο χώρο που θα εκτίθενται τα όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος. Εκεί θα υπάρχουν και εταιρείες με ανταλλακτικά και άλλα προϊόντα που αφορούν κλασικά αυτοκίνητα.

Moto Expo

Με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας και σκούτερ η πρώτη έκθεση μοτοσικλέτας ενσωματώνεται στη δύναμη του Boyz Stuff Show.

A5 Moto

 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά μοτοσικλέτας και scooter και να ενημερωθούν για ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ, λιπαντικά και ανταλλακτικά μοτοσικλετών.

Χορηγοί του Boyz Stuff Show 2019 είναι τα καύσιμα EKO όπως και το Intercollege Autoworks.

Χορηγοί επικοινωνίας το car.com.cy και το αγαπημένο μας Mix Fm.

To Boyz Stuff Show διοργανώνεται από την STS Events, μέλος της οικογένειας της Digital Tree